Välj kategorier: Sök produkt:
 
Kundvagnen är tom!  
 

Produktlista
BARN - BARNVAGNAR
BÅTLIV-Kajak-Kanot
OUTDOOR Camping

NyhetsBlogg

Thule Chariot Cross 1, 2
Thule Chariot CAB 2
Thule Chariot Corsaire 2
Thule Chariot LITE 1
Thule Chariot LITE 2

Thule Chariot SPORT 1
Thule Chariot SPORT 2

Thule Coaster XT

Cykelvagn HAMAX

Nordic Cab Active

Nordic Cab URBAN
Nordic Cab EXPLORER
Nordic Cab FILMER
Nordic Cab TILLBEHÖR

Visa Kundvagn
Till Startsida

Kundtjänst
Kundtjänst/Teleorder
Nyhetsbrev-/Kundklubb
Köpvillkor
Kontakta oss
Företagsuppgifter
Login Avtalskunder

LÄNKAR
BLOCKET-BUTIKEN
FACEBOOK

Alla priser
är inkl. moms

EuroCard / MasterCard Visa Visa Electron Kreditor (SE)
Köpvillkor Print

Alla priser är inklusive moms.

BETALNING kan även göras direkt till vårt bg-konto
5306-6288.

OBS! HANDPENNING på 1.000:- gäller för bokning av BARNVAGNAR.

Handpenningen kan erläggas DIREKT i butiken i Solna med kort eller kontanter. Vid beställning i vår WebbSHOP eller via Telefonbokning betalas handpenningen in till butikens Bankgiro-konto 5306-6288, som REFERENS anges alltid det ORDER.NR som stod på den ORDERBEKRÄFTELSE som skickas via MAIL när varan bokas.

OBS! Vid beställning av Båtar/Kajaker-/Kanot erläggs BETALNING vid beställningstillfället. Leveranstid ca 10 arbetsdagar. Betalningsalternativ: Kort, kontanter el. direktinbetalning till vårt Bankgiro: 5306-6288.

RÄNTEFRITT 3, 6 och 12 mån eller Faktura: Din bokning aktiveras omgående, första månaden betalningsfri. Beräknad leveranstid ca ca 2-3 veckor.

FRAKT: Vi levererar via UPS.


Delbetalningsalternativ:
Övrigt:
Effektivränta vid köp om 10.000 kr med 0% ränta i 12 månader är 12,31 %. Din ansökan kommer föranleda en sedvanlig kreditprövning vilket innebär att Kreditor Europe AB inhämtar en kreditupplysning.
Specialbeställning: som bokas med KLARNA, aktiveras omg vid orderläggandet, 1:a månaden är betalningsfri.
OBS! (Bexa, Passo och Anex) är duovagnar som går att boka i flera udda färger från fabrik och kan ta något längre tid för leverans - dessa vagnar tar vi EJ tillbaka i retur då vi skickat dessa till kund som sedan ångrar sitt köp p.g.a. de inte gillar vagnen de beställt, ovan nämnda fall är undantag där distansköpslagen EJ gäller.
(När det gäller de vanligaste färgerna-/färgkombinationerna Svart eller Svart/grå duovagn gäller reglerna som vanligt)

Leveranstider
Leveranstid: ca 2-14 arbetsdagar beroende på lagersituation. Vissa varor kan vara slut eller är beställningsvara. Vi ringer eller mailar vid längre leveranstid, är leveranstiden för lång har ni alltid rätten att makulera er order.

LEVERANS sker med DHL till ett utlämningsställe i närheten där du bor, eller med UPS om vikten skulle överstiga 20 kg.

Vi levererar endast inom Sveriges gränser önskas FRAKT inom NORDEN betalar MOTTAGAREN kostnaden.


FRAKT kan tillkomma på vissa varor, se Dropdownmenyn på varans sida när du beställer.

Garanti
12 månaders garanti från inköpsdatum. Vissa varor har utökad garanti, detta anges då i produktinformationen.
3 års garanti för produktionsfel enligt konsumentköplagen.
Garantin gäller EJ om skadan uppstått genom:
- en olyckshändelse efter det du fått varan
- onormal användning
- vanvård - slitage
- att du låtit bli att följa skötsel- och serviceanvisningar.

Förlossningsgaranti
Vi har förlossningsgaranti på våra barnvagnar, upp till 14 dagar efter förlossning. Det innebär att du har rätt att returnera barnvagnen om något går snett med graviditeten eller förlossningen. Vid tillämpande av förlossningsgaranti ska vagnen vara oanvänd och vi behöver ett läkarintyg. Vagnen ska returneras i originalförpackning.

Ångerrätt
Som distanskund hos oss har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. Om du ångrar ditt köp ska varan komma åter oanvänd i originalförpackning. Om du har köpt en barnvagn har du självklart rätt att packa upp, montera ihop och provköra vagnen inomhus.
Om du vill returnera varan är det du som kund som bekostar frakten till dig samt returfrakten. Kontakta oss innan du returnerar, så hjälper vi dig att boka returfrakt via DHL. Returfrakt bokad genom oss kostar 95 - 395 kr även om vi skickat fraktfritt till dig. Vi tar även ut en hanteringsavgift om 100:-.
Kostnad för returfrakt gäller så snart din order lämnat oss, även om varan inte hunnit fram till utlämningsstället.
Vi löser inte ut paket skickade mot postförskott eller efterkrav. Om du betalat varan kommer du få tillbaka pengarna så snart varan kommit tillbaka till oss.

Om du handlat i vår butik i Solna tillämpar vi sju dagars bytesrätt (byte till annan vara till samma pris) mot uppvisande av kvitto. Varan ska vara oanvänd och i orginalförpackning. Butiken tar EJ emot redan köpta varor om det ej föreligger fel.
OBS! Ångerrätt och bytesrätt vid köp i butiken eller webbutiken gäller ej barnvagnar, barnvagnstillbehör, bilbarnstolar eller varor som är SPECIALBESTÄLLDA till kund.


Reklamationer
Om din vara skulle gå sönder kontaktar du oss. De flesta reklamationer är enkla att åtgärda genom att vi skickar reservdelar. Skulle det vara en mer avancerad reparation, ser vi till att du får hjälp i ditt närområde. Kontakta oss alltid innan eventuell verkstad anlitas, vi kan tyvärr inte ersätta utgifter som inte godkänts av oss i förhand.

Det är viktigt att du kontaktar oss snarast om något går sönder, så att skadan inte förvärras.
Garantin gäller ej om skadan uppstått genom:
- en olyckshändelse efter det du fått varan
- onormal användning (exempel: en barnvagn får under inga omständigheter köras upp- eller nerför en trappa då påfrestningen på handtag/leder är för stort)
- vanvård
- att du låtit bli att följa skötsel- och serviceanvisningar

Handpenning

Om du erlagt handpenning (normalt 500-1000:-) för vara som specialbeställts till dig, och du vill cancellera ordern, har du EJ rätt att återfå handpenningen, detta pga det merarbete återförsäljaren haft med beställningen.

 • Betalning
  Du kan välja på flera olika betalningsalternativ när du gör din beställning: mot faktura, delbetalning eller betalning direkt till vårt bankgiro.
 • Faktura
  Fakturan kommer separat, antingen till den e-postadress du uppgivit eller till din hemadress. Du har 10 dagar på dig att betala. En avgift om 29 kr tillkommer.
  Vid faktura görs alltid en kreditkontroll. Leverans sker endast till folkbokförd adress.

  Delbetalning
  Genom ett samarbete med Klarna AB kan vi erbjuda dig möjligheten att dela upp din betalning. Det finns flera alternativ att välja på och du väljer själv det mest passande.
  Givetvis kan du när som helst under delbetalningstiden betala hela kvarvarande skulden.
  Du gör din ansökan om delbetalning i kassan i samband med ditt köp. I kassan väljer du betalningsalternativet "dela upp betalningen" och önskad typ av delbetalning. Du får genast besked om din ansökan beviljats och vi kan hantera ditt köp omgående. Skulle din ansökan inte bli beviljad kan du gå tillbaka till kassan och välja ett annat betalningssätt.
  Klarna AB kommer skicka ett kontoavtal hem till dig. Kontrollera att uppgifterna stämmer och signera avtalet och returnera det i bifogat svarskuvert.
  Observera att leverans endast sker till folkbokförd adress.

 • Transportskador
  Om du upptäcker en skada på ditt paket när du hämtar ut det, ska det anmälas direkt på utlämningsstället. Transportskador täcks ej av varans garanti, utan ersätts av fraktbolaget.

  Ej uthämtad vara
  Om du inte hämtar ut en vara som du beställt, debiteras du 395 kr för fraktkostnad tur och retur.

  Produktinformation
  Vi gör vårt bästa för att informationen om varorna ska stämma, men ibland blir det fel. Vi reserverar oss därför mot felskrivningar.
  Vi reserverar oss även mot färgåtergivning i produktbilderna, då detta kan skilja sig mellan olika datorer och ljusförhållanden.


 
                                                                                                                                                                                                                                                                             
Fritidsportalen AB - Barnvagnar - Outdoor - Båt  -  Tlf. 08-77 77 200  -  E-mail: info@fritidsportalen.se  -  Org.nr: 556676-4451